Hoe installeer ik een Bixolon printer?

Zet de printer klaar en zet hem aan. LET OP! Steek deze nog niet in de computer.
Download de driver software via onderstaande knop.

Download Bixolon driver

Kies de eerste driver ‘seagull_Windows_Driver_20XX.4_M-0” en klik onderaan de pagina op “download”.

Lees en accepteer de Algemene Voorwaarden en klik op “download”

Open eerst het ZIP-bestand door er op te klikken en open daarna de map:

Kies ‘BIXOLON_20XX.4_M-0’

Deel 1 van het installatieprogramma van de printer start nu. Klik hier steeds op “volgende”

Deel 2 van de installatie start automatisch
Verbind nu de printer met een vrije USB poort in de computer

Ga naar je Windows instellingen en open de “wachtrij” van de printer die je net geïnstalleerd hebt.

Klik op “printer” en selecteer “eigenschappen” in het menu.

Selecteer het tabblad “geavanceerd” en vervolgens “standaardinstellingen”.

Afhankelijk van het gebruikte papierformaat dien je in dit venster de juiste instellingen te configureren. Op de afbeelding zie je de instellingen voor de meest gebruikte formaten.

LET OP! Indien de configuratie hieronder er totaal anders uitziet, werd de verkeerde driver geïnstalleerd!