Ingenico/Axepta Move 5000 Wi-Fi instellen

1. Druk in het start scherm op de grijze knop.
  2. Klik nu op Tech menu.
  3. Kies instellingen menu en geef wachtwoord “2009” in.
  4. Kies Wi-Fi instellingen en pas de huidige SSID aan < OK
  5. Opzoek verbinding: de terminal zoekt nu zelf verbinding.
  6. Even geduld... Van zodra de Wi-Fi in de lijst verschijnt, kan je je Wi-Fi wachtwoord invoeren. Daarna beland je terug in het Instellingen menu.
  7. Kies voor netwerk > internet aanpassen > JA
  8. Kies voor Wi-Fi < open internet > C-TAP met SSL < netwerk opgeslagen
  9. Herstart nu de terminal door langdurig op CLR te drukken. Het Wi-Fi icoon licht nu groen op.
  10. Om de netwerkverbindingen te testen kan je een transactie uitvoeren.

Tip! Sla het telefoonnummer van de Ingenico Helpdesk nu al op bij je contacten!
Dat is + 32 (0)2 828 06 06.