Kassa inloggen met API Key en Secret

Om de kassa in verbinding te brengen met je Onlinefact account geef je eerst een API Key en Secret in.

1. Ga in je Backoffice naar het menu “Instellingen” > “Configuratie”
  2. Klik vervolgens op het tabje “API”
  3. Kies een naam naar keuze om de nieuwe API gegevens te identificeren (bv: Kassa) en klik op “Nieuwe API sleutel maken". De nieuwe API Key en Secret om in te geven in de kassa worden nu zichtbaar.

4. Geef de Key en Secret in

LET OP: Dit is hoofdlettergevoelig.

Van zodra je de nieuwe gegevens bevestigt (“OK”) sluit de applicatie. Start je de kassasoftware opnieuw op, dan is deze voortaan correct gekoppeld.