Documenten e-mailen?

Open het document dat je aan je klant wil bezorgen en klik op de knop “e-mail”.

Een pop-up venster opent waar je extra tekst kan toevoegen aan de e-mail. Onlinefact heeft het gekozen document intussen al automatisch als PDF bijlage aan de e-mail toegevoegd.

1. Wil je zelf ook een kopie van de verstuurde e-mail ontvangen?
  2. Wil je aan de e-mail ook het document in UBL formaat bijvoegen?

Wat is UBL?

UBL of Universal Business Language is een universeel bestandsformaat dat speciaal ontwikkeld werd voor een foutloze gegevensoverdracht tussen software- en boekhoudpakketten. De ruwe data (naam, adres, producten,...) in de .xml bestanden zijn vlot herkenbaar door verschillende softwareprogramma’s. Stuur jij bijvoorbeeld een factuur in UBL-formaat naar je klant, dan kan diens boekhoudpakket het document automatisch inlezen en verwerken.