Hoe installeer ik een Brother labelprinter

Opgelet: Sluit de printer nog niet aan op je computer tot de installatie afgrond is. Sluit hem wel al aan op de netstroom.

1. Download de juiste driver via de Brother website via volgende knoppen:

Brother QL-600Brother QL-700

Als de driver geïnstalleerd is, mag je de printer aansluiten op je computer zodat deze door je computer herkend wordt. Dit kan enkele minuten duren.
In je configuratie scherm “printers” zoek je vervolgens de juiste printer.

2. Ga naar je Windows instellingen en open de “Wachtrij” van de printer die je net geïnstalleerd hebt.

3. Klik op “printer” en selecteer “eigenschappen” in het menu.

4. Vervolgens ga je via het tabblad “geavanceerd” naar “standaardinstellingen”.

5. Configureer hier de juiste instellingen in functie van het gebruikte papierformaat. Onderstaande afbeelding toont het meest gebruikte formaat.

Sticker DK11209 (29mm x 62mm) Shelf DK-N55224 (54mm) Sticker DK-22210 (29mm)