Onlinefact facturatie systeem

Touchscreen Kassa

Facturatie

Als ondernemer beseft u dat een goed facturatiesysteem onmisbaar is. De Onlinefact software helpt u bij het optimaliseren van uw systemen en werkt kostenbesparend. Facturen opstellen, automatische aanvulling van klant- en leveranciersgegevens, omzetting van offerte naar factuur of van bestelbon naar creditnota, alles is mogelijk. U kan een automatische berekening opvragen van de totalen, van de BTW, van de voorschotten of van de winstmarges. Welk selectiecriteria u ook verkiest, de berekeningen passen zich automatisch aan. En voordat u afgeschrikt wordt door de moeilijke terminologie of onbeperkte mogelijkheden, vragen we u om de gebruiksvriendelijkheid van onze software te testen. U kan er zo mee aan de slag, zelfs zonder financiële achtergrond.

Voordelen van het Onlinefact facturatie systeem

  • Onmiddellijk toegankelijk
  • Optimaliseren van de facturatie
  • Kostenbesparend
  • Compatibel met barcodescanner
  • Periodieke facturen
  • Automatisch voorraadbeheer
  • Backorder beheer
  • Print Barcodes voor uw producten
cloudscheme

Makkelijke opvolging

Je kan documenten uitprinten of makkelijk doormailen naar leveranciers en klanten. Om de voorraaduitwisseling te vereenvoudigen kunnen verschillende accounts gekoppeld worden.

Zonder beperkingen

Je kan zoveel documenten opmaken als je nodig hebt, een oneindig aantal klanten en leveranciers toevoegen en dit vanop een onbeperkt aantal werkstations.

Onmiddellijk toegankelijk

Het is een online software voor facturatie die geen installatie verreist en compatibel is met IOS (apple), Windows en Android.

Personaliseerbaar

Het toevoegen van eigen accenten en logo’s gebeurt met een simpele klik van de muis. Gegevens importeren of exporteren is eenvoudig en via de uitgebreide selectiemogelijkheden worden analyses vereenvoudigd.

Overzichtelijk

Het facturatieprogramma heeft een duidelijke en makkelijk werkbare indeling. Er zijn uitgebreide lijsten beschikbaar voor bestellingen, registratie en opvolging van betalingen.

Tijdsbesparend

Alle gegevens worden aangevuld bij het opmaken van een factuur of bestelbon en de voorraden worden automatisch aangepast in het stockbeheerprogramma.

U geniet ook steeds van onze gratis support via +32(0)78/700.202
Interesse? Neem dan meteen contact met ons op.
info@onlinefact.be of +32(0)78/700.202

Start vandaag nog met onze facturatie software!

Onlinefact Online voorraadbeheer, Factuur en kassa software van Onlinefact. Breng uw facturatie naar de cloud. Werk op eender welk computer of tablet waar je ook bent.
8.6 10 121
Schootstraat 191 3550 Heusden-Zolder, Belgium
+32(0)11/74.33.19 info(at)onlinefact.be