Facturatie software

Breng uw facturatie naar de cloud

Ben jij ook op zoek naar een gebruiksvriendelijk facturatie software met geïntegreerd voorraadbeheer? Ga dan meteen aan de slag met de Onlinefact facturatie software. Omdat onze facturatiesoftware via de browser werkt kan je vanaf elk toestel of computer inloggen en uw administratie doen. Je hoeft dus niet in de zaak te zijn om uw facturen te maken of in te boeken.

  • Geen installatie nodig, werkt via de internet browser
  • Makkelijk klanten en producten importeren vanuit Excel
  • Automatisch voorraadbeheer
  • Backorder beheer
  • Print barcodes voor je producten of winkelrek
  • Documenten printen of verzenden via email
  • Opvolging van betalingen
  • Exporteren van gegevens naar Excel
  • Compatibel met Mac en Windows
  • Gratis support

Start vandaag nog met onze software!

Al klant? Log in.

Onlinefact facturatiesysteem

Als ondernemer besef je dat een goed facturatiesysteem onmisbaar is. De Onlinefact software helpt je bij het optimaliseren van je systemen en werkt kostenbesparend. Facturen opstellen, automatische aanvulling van klant- en leveranciersgegevens, omzetting van offerte naar factuur of van bestelbon naar creditnota, alles is mogelijk. Je kan een automatische berekening opvragen van de totalen, van de BTW, van de voorschotten of van de winstmarges. Welk selectiecriteria je ook verkiest, de berekeningen passen zich automatisch aan. En voordat je afgeschrikt wordt door de moeilijke terminologie of onbeperkte mogelijkheden, vragen we je om de gebruiksvriendelijkheid van onze software te testen. Je kan er zo mee aan de slag, zelfs zonder financiële achtergrond.

Makkelijke opvolging

Je kan documenten printen of makkelijk doormailen naar leveranciers en klanten. Om de voorraaduitwisseling te vereenvoudigen kunnen verschillende accounts gekoppeld worden.

Zonder beperkingen

Je kan zoveel documenten opmaken als je nodig hebt, een oneindig aantal klanten en leveranciers toevoegen en dit vanop een onbeperkt aantal werkstations.

Onmiddellijk toegankelijk

Het is online software voor facturatie die geen installatie vereist en compatibel is met iOS (Apple), Windows en Android.

Personaliseerbaar

Het toevoegen van eigen accenten en logo’s gebeurt met een simpele klik van de muis. Gegevens importeren of exporteren is eenvoudig en via de uitgebreide selectiemogelijkheden worden analyses vereenvoudigd.

Overzichtelijk

Het facturatieprogramma heeft een duidelijke en makkelijk werkbare indeling. Er zijn uitgebreide lijsten beschikbaar voor bestellingen, registratie en opvolging van betalingen

Tijdsbesparend

Alle gegevens worden aangevuld bij het opmaken van een factuur of bestelbon en de voorraden worden automatisch aangepast in het stockbeheerprogramma.

Je geniet ook steeds van onze gratis support!

Interesse? Neem dan meteen contact met ons op:
Suur een e-mail naar info@onlinefact.be of bel +32(0)78/700.202.