Kassa inloggen met API Key en Secret

Inhoudsopgave

Om de kassa in verbinding te brengen met uw Onlinefact account dien je een API Key en Secret in te geven.

1. Ga naar uw Backoffice naar de menu ‘Instellingen’ -> ‘Configuratie’
  2. Klik op het tabje ‘API’
  3. Kies een naam naar keuze om de nieuwe API gegevens te identificeren (vb: Kassa) en klik op ‘Nieuwe API sleutel maken’
  4. De nieuwe API Key en Secret worden zichtbaar en kunnen ingegeven worden in de kassa

4. Geef de Key en Secret in

LET OP: Dit is hoofdlettergevoelig.

Wanner je de nieuwe gegevens bevestigd met OK zal de applicatie sluiten. Wanneer je alles goed hebt gedaan en de kassa software opnieuw opstart zal deze gekoppeld zijn.