Installatie Brother labelprinter

Inhoudsopgave

Vooraleer je de printer aansluit op je computer, moet deze nog geïnstalleerd  worden.

Sluit je printer aan op de netstroom, maar sluit hem nog niet aan op je computer!

1. Download de juiste driver van de website van de fabrikant via volgende link:

Brother QL-600 : https://www.brother.be/nl-be/support/ql-600/downloads

Brother QL-700 : https://www.brother.be/nl-be/support/ql-700/downloads

Als de driver geïnstalleerd is dan mag je de printer aansluiten op je computer en dan wordt deze door Windows herkend. Dit kan een paar minuten duren.
In je configuratie scherm (printers) kan je dan de juiste printer zoeken.

2. Ga naar uw instellingen van Windows en open de Wachtrij van de printer die je net geinstalleerd hebt

3. Dan klik je op ‘printer’ en selecteer je ‘eigenschappen’ in de menu.

4. Vervolgens ga je via het tabblad ‘geavanceerd’ naar de ‘standaardinstellingen’.

5. Afhankelijk van het gebruikte papierformaat dien je dit venster de juiste instellingen te configureren. Hier kan je de instellingen zien van de meest gebruikte formaten:

Sticker DK11209 (29mm x 62mm):

Shelf DK-N55224 (54mm):

Sticker DK-22210 (29mm):