Ingenico Move 5000 Wifi instellen

Inhoudsopgave

1. U bent op het start scherm > gelieve op het grijze knop te duwen.

2. Klik nu op Tech menu.

3. Kies voor instellingen menu > geef volgend wachtwoord in : 2009

4. Kies voor wifi instellingen > pas de huidige SSID aan < OK

5. Opzoek verbinding > de terminal is opzoek naar verbinding.

6. Even geduld uw wifi staat nu in de lijst > geef uw wachtwoord in , u komt nu terecht op de instellingen menu.

7. Kies voor netwerk > internet aanpassen > JA

8. Kies voor wifi < open internet > C-TAP met SSL < netwerk opgeslagen

9. Herstart nu de terminal door op CLR langdurig te drukken, wifi icoon staat nu in het groen.

10. Om een test te doen kan u een transactie uitvoeren en zien dat de netwerk verbonden is.

Helpdesk Ingenico 02/357 00 70