Document E-mailen

Inhoudsopgave

Wil je een document zoals een factuur of bestelling doormailen naar de klant of ander e-mailadres kan je gebruik maken van de e-mail knop.

Wanneer je op de ‘E-mail‘ drukt zal er een pop-up openen waar je nog extra tekst kan toevoegen aan de e-mail. Je zal zien dat het document in PDF automatisch wordt toegevoegd als bijlage aan de e-mail.

1. Eventueel kan je een kopie van de e-mail zelf nog ontvangen door het vinkje aan te duiden.
  2. Wil je aan de e-mail ook het document in UBL formaat bijvoegen kan je dit ook aanduiden.

Wat is UBL? UBL is een bestand in XML formaat dat gebruikt wordt om de factuur makkelijk te kunnen inlezen in een boekhoudprogramma. UBL is opgesteld in een universeel formaat wat elk modern boekhoudpakket herkend. In dit bestand zit zowel de PDF als alle ruwe data zoals naam, adres, producten verwerkt waardoor er geen fouten kunnen gebeuren bij de overdracht.